ØNSKESEDDEL #3: FORÅRSFARVER

FORÅRSDAG I DOUBLE DENIM FRA JACK & JONES

– reklame –

denim

Nu lader foråret teknisk set stadig vente på sig i København, men i går var en af de dage, hvor man godt kunne nyde solen uden jakke og handsker. Så rart. I den anledning hoppede jeg i Jack & Jones-denim fra top til tå. Denim går aldrig rigtig af mode, men i nogle sæsoner fylder den mere end i andre. Og dette forår er der så stor fokus på western-looket, at det er oplagt genoplive denimsættet.

Det er selvfølgelig cool at køre matchende denim i overdel og bukser, men som I kan se her, kan man sagtens kombinere forskellige nuancer. Så er det bare vigtigt, at vaskene fungerer godt sammen. Jeg er selv til klassisk, naturlig vasket denim eller helt uvasket, indigofarvet denim, da jeg synes, at kunstig slid og og overdrevet vask ser unaturligt ud på mig.

Stylingmæssigt fungerer det rigtig godt med et par solbriller og enkle, hvide sneakers, der giver det hele et lidt 80’er udtryk. Men, hvis jeg var mere modig (og havde flere penge), ville jeg nok parre sættet med nogle skarpe cowboystøvler og så måske tilsætte en af sæsonens mange trenchcoat.

Læs også: Forårslook i navyblåt jakkesæt

Yesterday, there was just enough sun to pull of this double denim look from Jack & Jones. Of course matching the top and trousers in the same hue is cool. However, I like mixing different shades, which works well if you remember to go for the same wash in both styles. I prefer styling the look with simple kicks and sunnies for an 80ies vibe, but it would work well with cowboy boots and a big trench as well. 

denim2 denim3

DENIMSHIRT: Jack & Jones. JEANS: Jack & Jones. SUNNIES: Legends. SNEAKERS: Jack & JonesBELT: Vintage.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØNSKESEDDEL #3: FORÅRSFARVER