COMMON SEATING: DESIGNERSOFAER TIL OVERSKUELIGE PRISER

MR PORTER TEASER TIL PRADA-SAMARBEJDE

prada1

I dag startede dagen med en god (og potentiel dyr) nyhed. Webshoppen Mr Porter, der er et onlinemekka for herremode, har nemlig annonceret et samarbejde med mit favoritmærke, Prada. Efter Prada sidste år lancerede en omfattende e-commerce-strategi, der pludselig gjorde mærket tilgængelig på alverdens webbutikker, har mærket indgået flere samarbejder. Senest i januar, hvor Mr Porter og Prada lancerede et lille sneakersamspil.

Nu krydser mærkerne klinger igen, og selv om der endnu ikke sluppet meget visuelt materiale, er det allerede kommet frem, at fællesprojektet rummer 32 design med alt fra tøj til sko og tilbehør. Som billederne og videoen her i indlægget antyder, er temaet for kollektionen bowling med stærke referencer til både 1950’erne og 1980’erne, der ofte forbindes med den festlige sport.

Læs også: Prada-favoritter i ny sommermodeserie

Jeg er rigtig spændt på at se flere billeder af samarbejdet, der allerede lander hos Mr Porter den 25. april. Jeg er i en spareperiode, når det gælder tøjkøb, og så er min tilgang til Prada normalt at købe 2-3 gode ting i udsalgsperioden. Men who knows, det kunne da godt være, at man blev fristet af en lækker sommerskjorte med Hawaii-print.

Ind til mere info er på plads, kan du browse Mr Porters omfattende Prada-udvalg HER.

As I said on the blog before, Prada news are usually good news. And this one is no exception. The lux italien brand just announced a 32 piece capsule collection with menswear webshops Mr Porter. The collab will be heavily influenced by the 50s and 80s obsession with bowling. Who knows, I just might be tempted to go for an Hawaii-printed shirt this season. 

prada3

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMMON SEATING: DESIGNERSOFAER TIL OVERSKUELIGE PRISER