MADS NØRGARD SAMARBEJDER MED UP-AND-COMING RANDY

CITY SAFARI

– Reklame for Jack&Jones –

city1

En af de sjove ting ved at være ambassadør for et mærke som Jack & Jones er, at man virkelig når at gå i dybden med udvalget af styles i sortimentet, og på den måde ender med at eksperimentere lidt med noget nyt. Looket her er f.eks. ikke “typisk mig”, men efter jeg prøvede en hel masse af de nyheder, der er at finde hos Jack & Jones lige nu, endte jeg alligvel med at falde for safari-skjorten i kombination med et par lidt løse jeans.

Læs også: Forårsdag i double denim fra Jack & Jones

One of the perks of being a brand ambassador for Jack & Jones is really getting to know the broad selection of styles every season. I guess it is good to be challenged a bit in what I usually wear. This outfit might not have been something I would have picked out normally, but I have grown super fond of it and wear this cool green shirt constantly since I got it.

SUNNIES: Legends. SHIRT: Jack & Jones. WATCH: Arne Jacobsen. JEANS: Jack & Jones. KICKS: Jack & Jones.

city2jj3

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADS NØRGARD SAMARBEJDER MED UP-AND-COMING RANDY