MR PORTER TEASER TIL PRADA-SAMARBEJDE

MADS NØRGARD SAMARBEJDER MED UP-AND-COMING RANDY

madsn1-kopi

En ny dag og et nyt samarbejde. Denne gang et dansk et af slagsen. Modemanden Mads Nørgaard, der er kendt for sit mærke af samme navn, har endnu en gang inviteret et (forholdsvis) nyt designernavn i folden, og sammen lancerer partnerne nu et lille samarbejde. Der er tale om mærket Randy, der er skabt af designer Adrian Sølberg, som har været på banen med egne kollektioner i snart to år.

Jeg bed nok for alvor mærke i Randys seje herrekollektioner, da mærket var nomineret som årets designtalent ved en stor modepris i København i 2017, hvor det dog ikke løb med sejren. Derfor fungerer samarbejdet med Nørgaard alligevel som et glædeligt gensyn med Sølbergs hang til militære referencer i design af bukser, jakker, skjorter og andet.

Skal du se nærmere på mærkernes fælleskollektion, må du skynde dig forbi Nørgaard på Strøget, hvor tøjet lige nu forhandles sammen med et udpluk af showpieces fra Randys tidligere kollektioner.

Læs også: Modeuge Q&A: Tre hurtige til Mads Nørgaard

Another day, another collab. This time DK classic Mads Nørgaard has invited up-and-coming brand Randy with designer Adrian Sølberg at the helm to create a small collection for Nørgaard that illustrates his unique way of combing fresh-looking menswear with references to classic military wear. The collection and a selection of Randy showpieces is already available at Nørgaard på Strøget in Copenhagen.

madsn2madsn3mads4

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR PORTER TEASER TIL PRADA-SAMARBEJDE