GENIALT IKEA-HACK: CECILIE MANZ FOR REFORM KØKKENER

25% RABAT HOS MOODINGS & FEM KØKKENØNSKER

moodingsleadimageframa

I går dumpede der er en mail ind i min indbakke med en rabatkode (BIRTHDAY25), der giver en besparelse på 25% på interiør-webshoppen Moodings.com resten af ugen. Det aktiverede straks en kriblen i mine fingre, og jeg fik klikket mig igennem, hvad der føles som hele shoppens udvalg for at finde frem til de helt rigtige fund, der skal klikkes hjem fra den populære shop. Med mærker som Hay, Gubi, Ferm Living og Frama i sortimentet er der virkelig meget godt at vælge i mellem.

Læs også: Boligtip: Lækre tæpper af islandsk uld

Så, selv om jeg måske føler, at jeg mangler alt muligt til hjemmet, besluttede jeg hurtigt, at jagten primært skal på lækkert køkkenudstyr til mit nye køkken, der stadig står lidt bart. Det er særligt belysningen, der halter, og så skal jeg finde opbevaring til en masse småting. Udfordringen er, at rummet er småt, så det må ikke være dybe hylder eller reoler, der fylder meget.

For the rest of the week, DK interiors webshop Moodings.com gives all design fans a discount of 25% (use code: BIRTHDAY25) on their rather large selection of interior goods from brands like Hay, Gubi, Ferm Living and Frama. I quickly decided to browse for some goods to add to my recently refurbished kitchen, as the room still looks a bit bare. My focus is lighting and shelving that doesn’t take up to much room. Here is my top five selection. 

reolReol fra We Do Wood
Jeg spottede reolen her på Instagram for et par måneder siden og har ikke kunne slippe den lige siden. Det geniale er, at den kun er 8,5 cm dyb – så den bruges til at stable glas, dåser og stille alle mulige småting, der bruges i et køkken som saltkværn, olieflasker osv. Ret genitalt og ret pænt. Jeg overvejer at lakere reolen i en kraftig farve – rød eller gul måske, så den giver lidt pang til køkkenet. Tjek reolen HER.

lampegubiBordlampe fra Gubi
‘B-4’-bordlampen fra det danske møbelmærke består af aflange, trekantede paneler i lampens fire sider, der kan justeres, så lysindfaldet varierer og lampen har et lidt mere levende udtryk takket være de fleksible sider. Jeg skal primært beslutte, hvilken farvevariant, der egentlig er den pæneste. Lige nu hælder jeg til ‘french blue’ eller ‘green semi matt’. Hvad synes I? Se lamperne HER.

haykettleVandkedel fra Hay
Allerede før mit nye køkken stod færdigt, besluttede jeg at min grimme elkedel i plastik skulle lade livet og erstattes af en klassisk vandkedel, der skal bo på mit gasblus. Jeg sukker stadig lidt efter et lidt for dyrt japansk design, så det er godt at den her udgave fra Hay kommer ret tæt på, hvad jeg havde i tankerne og tilmed ligger i økonomisk rækkevidde. Læs mere om kedlen HER.

ventskagerak

Skammel fra Skagerak
Nu hvor selve rummet er virkelig småt, kan en reel spiseplads ikke klemmes ind. Dog skal der være mulighed for lige at sætte sig – om ikke andet, så gæster kan holde mig selskab mens jeg kokkererer. Dertil vil skamlen fra Skagerak være helt perfekt. Den er rimelig diskret med sit sorte stel og det flettede sæde, og så er jeg ret sikker på, at det er et design, jeg ikke vil blive træt af + den kan fungere som ekstra siddemøbel i stuen, når der er gæster. Win, win. Se mere HER.

framaeiffelLoftslampe fra Frama
Så er jeg nået til la pièce de résistance – og nok den ting, der står aller øverst på min ønskeliste: en smuk, aflang loftslampe med navnet ‘Eiffel’. Den er ganske enkel i sit design med en krop i stål og et aflangt lysstofrør af opalglas. Den vil stå helt perfekt til den enkle, lidt rå stil, jeg har i mit køkken –  og med de 25% i rabat kommer den faktisk så langt ned i pris, at det ikke er helt tosset at klikke den hjem. Se mere HER.

Selvfølgelig skal jeg beslutte mig for en eller to af de gode sager, så bankmanden ikke besvimer, når han kigger på min konto, så alt input er mere end velkommen. What to do?

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENIALT IKEA-HACK: CECILIE MANZ FOR REFORM KØKKENER