25% RABAT HOS MOODINGS & FEM KØKKENØNSKER

PASTELLER & FRIDAGE

– tøjet er en gave fra Legends

eff940a7-b7c2-424e-bd3b-500189fc85a8

Maj er virkelig én af mine absolutte yndlingsmåneder. Særligt, når vejret arter sig som det gør lige nu. De varme temperaturer betyder også, at jeg er begyndt at skifte garderoben ud og tilpasser den sommeren. Et godt udgangspunkt for et sommerligt hverdagslook er sættet her fra Legends.

Lyse pasteller er lidt en klassiker i sommermånederne. De leder tankerne hen mod 60’erne, sommerferie og turiststemning. Hele turist-tendensen bliver uden tvivl et stort tema i moden denne sæson – og mens jeg klart skal sporte bowlingskjorter med pangfarver på stranden, er den mere nedtonede udgave af trenden et godt bud på et sæt, der fungerer alle ugens dage. Fan!

The month of may is one of my faves – especially when the weather is as great as it is right now. Summe time means transitioning my wardrobe to the new season which is perfectly done with this pastel-colored look from Danish Legends. A clean take on the seasons turist trend that will carry you well dressed through the entire week. 

Læs også: City Safari

JACKET: Legends. KNIT: Legends. BELT: Uniqlo. TROUSERS: Legends. KICKS: Legends. SUNNIES: Legends.

358de5da-5e7f-4a8f-b4f1-6bb5f80b64c8legendsfull legendshalf

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% RABAT HOS MOODINGS & FEM KØKKENØNSKER