PASTELLER & FRIDAGE

ØNSKESEDDEL #4: FERIELOOKET

wishlist

Wupti – tiden flyver. Der sker en masse sager, som jeg må fortælle lidt om en anden god gang. Lige nu er det tid til at kigge på sommerferiestilen for i år. Jeg går selv og drømmer om en masse skæve klassikere som Hawaii-skjorten, 60’er-brillerne og selvfølgelig sæsonens uundgåelige trench. Det vilde er, at rigtig mange af sommersagerne allerede er ved at blive sat på udsalg online. Jeg har i hvert fald et godt øje til en hel række AMI-design, som næsten alle er kommet på halv pris.

Læs også: Ønskeseddel #3: Forårsfarver

Time flies, and there is a bunch of things happening in my life, which I will update you on shortly. For now, let’s have a look a my summer holiday outfit cravings. Loads of quirky retro design like the Hawaii-shirt, 60’ies sunnies and this seasons popular trench. The crazy thing: most of it is already on sale online. Ready, set, go…

HAT: Arket. KICKS: Converse. WATCH: Ole Mathiesen. SHIRT: Ami Paris.
SHORTS: Arket. SUNNIES: Gucci. TRENCH: Acne Studios.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASTELLER & FRIDAGE