PASTELLER & FRIDAGE

ØNSKESEDDEL #4: FERIELOOKET

wishlist

Wupti – tiden flyver. Der sker en masse sager, som jeg må fortælle lidt om en anden god gang. Lige nu er det tid til at kigge på sommerferiestilen for i år. Jeg går selv og drømmer om en masse skæve klassikere som Hawaii-skjorten, 60’er-brillerne og selvfølgelig sæsonens uundgåelige trench. Det vilde er, at rigtig mange af sommersagerne allerede er ved at blive sat på udsalg online. Jeg har i hvert fald et godt øje til en hel række AMI-design, som næsten alle er kommet på halv pris.

Læs også: Ønskeseddel #3: Forårsfarver

Time flies, and there is a bunch of things happening in my life, which I will update you on shortly. For now, let’s have a look a my summer holiday outfit cravings. Loads of quirky retro design like the Hawaii-shirt, 60’ies sunnies and this seasons popular trench. The crazy thing: most of it is already on sale online. Ready, set, go…

HAT: Arket. KICKS: Converse. WATCH: Ole Mathiesen. SHIRT: Ami Paris.
SHORTS: Arket. SUNNIES: Gucci. TRENCH: Acne Studios.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASTELLER & FRIDAGE