ØNSKESEDDEL #4: FERIELOOKET

SOMMER SUITS

– reklame for Jack & Jones –

Maj og juni har været de vildeste sommermåneder i DK – og det er herligt, men de usædvanligt høje temperaturer clasher også lidt med sæsonens bryllupper, der jo kalder på jakkesæt. Som I kan se på mine (meget tømmermændsramte) billeder her, er min løsning at droppe tilbehøret og gå efter “simple suiting”. Det vil sige jakkesæt med en hvid T-shirt i stedet for en skjorte. Ingen sokker, lærredssko og selvfølgelig ingen slips. Jeg synes, at det fungerer meget fint. Og når man som mig ikke plejer at gå i jakkesæt, så føles det stadig meget dressy.

Læs også: City Safari-looket

I mit lille ambassadørskab for Jack & Jones har jeg ind til videre fået to jakkesæt med hjem, og de har begge haft et virkelig godt fit, så det faktisk kun var bukselængden, der skulle rettes tik´l – hvilket altså er udsædvanlig for jakkesæt. Det gode ved mærkets suits er uden tvivl, at materialet har lidt stretch, selvom det ligner helt almindelig bomuld. Mit problem er generelt, at jeg har en relativ smal talje og ret kraftige ben. Det er bukser meget sjældent lavet til. Så, hvis bukserne passer i livet, er de som regel umuligt stramme på lår og lægge, og hvis de omvendt sidder godt på benet, ja så er der ofte en masse luft i livet. The struggle is real.

Lige præcis dét kan en smule strech virkelig hjælpe med – særligt med jakkesætsbukser, der gerne skal sidde pænt i livet og slank langs benet. Det må man sige Jack & Jones er sluppet ret godt afsted med. Se deres udvalg af (meget prisvenlige) jakkesæt lige HER.

May and June have been filled with usually hot summerdays in Copenhagen, which is awesome, but clashes with the wedding season and the suits that they require. My take is to go simple with a plain white tee under the suit. No shirt, no tie, no socks. Still feels dressy to me, as I don’t wear suits that often. And the best thing about the Jack & Jones suits? They have a bit of stretch mixed in with the cotton, which ensures a great looking fit. My problem is that my waist is quite narrow, but my legs are rather strong, which pants usually are not made for. So, a bit of stretch really does the trick, when wearing a slender suit.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØNSKESEDDEL #4: FERIELOOKET