SOMMER SUITS

REKLAME: NÅR SHAMPOO SÆTTER GANG I STORE DRØMME

– Reklame for Head & Shoulders –

Jeg har fået mulighed for at dele nedenstående reklamevideo fra Head & Shoulders med jer. Og så tænker I ok, nu skal vi høre om en lækker ny shampoo –  men nej, faktisk ikke. Opgaven jeg fik stillet her er nemlig at skrive et par ord reklamens slogan som er: “lad intet holde dig tilbage”. Umiddelbart lyder det måske som lidt af en kliché, men når jeg funderer over budskabet, kan jeg sådan set komme i tanke om en masse situationer, hvor jeg ikke har ladet mig holde tilbage. Jeg fortolker i hvert fald budskabet som en slags “tør at kaste dig ud i noget nyt” eller “udlev din drøm”. Det er om ikke andet det budskab, jeg selv tog med mig fra reklamefilmen.

Wupti, ananas i egen juice-mulighed, right there. Her er tre begivenheder, hvor jeg selv har kastet mig ud i noget nyt.

    1. Da jeg i 2016 flyttede til New York. Det var ikke bare et farvel til venner og trygge rammer i DK, men også mulighed for at prøve kræfter med noget helt andet end medier og modebranchen. I New York sad jeg med presse i Udenrigsministeriet. Bum. Helt klart en periode med mange nye eventyr og udfordringer.
    2. At starte en modeblog, når det ikke er særlig cool at gøre. Da jeg for første gang legede med blogformatet i 2011 var der ret få i DK, der gjorde det samme – og praktisk talt ingen mænd. Der var helt klart en masse fordomme omkring det (det er der måske stadig), men det lod jeg mig heldigvis ikke holde tilbage af. I dag har jeg et utal af fanstiske oplevelser i bagagen takket være bloggen (og læserne).
    3. At studere på fuldtid og samtidig arbejde på fuldtid. Det kan være lidt svært at ville det hele (ellert i hvert fald meget), men sådan er jeg nu engang. Så, da arbejdet pludselig begyndte at tage fat og blive til starten af en karriere, var jeg kun på bacheloren og jonglerede en fuldtids arbejdsuge med forelæsninger og afleveringer. Mange bekendte i modebranchen gjorde mig i den periode opmærksom på, at jeg ikke behøvede en uni-uddannelse i den her branche, og slet ikke en kandidat. Det lyttede jeg heldigvis ikke til, og i dag er jeg så glad for, at jeg har uddannelsen med mig.

Nu lyder det lidt som om det alt sammen skal være store ting, men jeg er sikker på, at vi alle har en masse hverdagssituationer, hvor det i lige så høj grad handler om at turde noget og ikke holde igen. Det synes jeg er et ret fint budskab, som i hvert fald har aktiveret en masse positive tanker hos mig.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER SUITS