REKLAME: NÅR SHAMPOO SÆTTER GANG I STORE DRØMME

ØNSKESEDDEL: JULI

Nu venter der heldigvis snart lidt sommerferie, og selv om jeg allerede har delt en ferieønskeliste, så er jeg nu klar med en mere specifik version, der lister mine juli-ønsker. Jeg synes, at noget af det lækreste ved sommermånederne er de aftener, hvor man kan cykle igennem byen i shorts og ikke behøver andet end en strik, der kan trækkes ud over skjorte eller T-shirt, når det bliver køligt.

Læs også: Sommerens jakkesæt behøver hverken skjorte eller slips

Sådan håber jeg i hvert fald, at størstedelen af mine juliaftener bliver. Og som ønskelisten her afslører holder jeg mig ret meget til personlige favoritter som et miks af hvid, blå og sort – selvfølgelig tilsat nogle gode detaljer som de hvide syninger på shortsene, det seje Arket-net, der er perfekt til at transportere sommerens ting og sager (kold rosé) og ikke mindst de flotte grønne striber i trøjen.

Bonusinfo: flere af sagerne her er allerede på udsalg. Det hjælper lidt på det hele.

I already shared my holiday outfit wishes, but now more specific on what to wear for the long juli nights. My favorite is a combo of loose shorts with a shirt og tee that don’t need anything else than a cosy knit, when it gets colder at night. Obviously combining white, black and blue as always, but also adding some nice details like the white stitches, the relaxed bag and cool green stripes of the knit. Did I mention that most os the styles are beginning to hit the sales section. What’s not to like?!

KNIT: Prada (on sale). SHORTS: Tonsure (on sale). SUNNIES: Ace & Tate.
SHIRT: Arket. SUNLOTION: Aesop. BAG: Arket. KEYCHAIN: Loewe. KICKS: Adidas.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REKLAME: NÅR SHAMPOO SÆTTER GANG I STORE DRØMME