STÆRK HERREDEBUT FRA SIMON PORTE JACQUEMUS

SOMMERFAVORITTEN: TRE BUD PÅ JEANS & T-SHIRT

– reklame for Jack & Jones –

Jeg er lidt udfordret…

Som del af mit ambassadørskab for Jack & Jones, har jeg mulighed for at vise jer mærkets nyeste tøj i outfitbilleder. Og mens jakker, accessories og smarte skjorter er sjovest at vise, må jeg simpelthen sande, at sommerheden har haft en rimelig basic effekt på min garderobe. Derfor render jeg primært rundt i jeans og T-shirt – når jeg altså ikke satser på shorts og tees. Det er måske lidt kedeligt at vise frem, men når nu det er det, jeg er mest glad for, hvorfor så ikke gå all-in?

Derfor har jeg sammensat en lille guide med mine JJ-favoritter og giver her nogle bud på jeans-og-T-shirt-looket. Jeg er selv mest til et enkelt sæt med en hvid eller sort T-shirt og et par lyse jeans, som passer bedst til sommeren. Står det til mig, så skal man styre udenom for mange print og vilde vask, men lidt spræl eller f.eks. et par hvide jeans, skal der være plads til.

Læs også: Ønskeseddel: Juli 

WHITE TEE: here. STRIPED TEE: here. WHITE TEE w. PRINT: here.

CHINO-LIKE JEANS: here. CLASIC SLIM JEANS: here. LIGHT BLUE LOOSE JEANS: here.

Det lyder måske rimelig basic med jeans og T-shirt, men der er faktisk flere måder at rocke looket på. Nedenunder har jeg samlet et lille moodboard med billeder fra Jack & Jones, som viser, hvordan jeg selv foretrækker at sammensætte det enkle outfit. Lidt løs T-shirt, slanke jeans og overdelen ned i buksen. Det er helt klart min go-to. Skal det være lidt mere sæsonbetonet, så er det med at gå all-in på det look, som lige har fået en revival takket være filmen ‘Call me by Your Name’: ekstra stor 80’er-tee med højtaljede jeans eller korte shorts. Det er også et feriehit.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STÆRK HERREDEBUT FRA SIMON PORTE JACQUEMUS