SOMMERFAVORITTEN: TRE BUD PÅ JEANS & T-SHIRT

VELDESIGNET VÆGLAMPE VALERIE OBJECTS

Jeg har på fornemmelsen, at lamper kommer til at blive min helt store afhængighed, når det gælder boligindretning. Listen over drømmelamper er i hvert fald stødt voksende, og øverst rangerer den lækre væglampe fra belgiske Valerie Objects, som I kan se her.

Det er designduoen Muller Van Severen, der er helt eminente til at kombinere farver, former og overflader på vellykket vis, som har udtænkt det strømlinede lampedesign. Jeg er vild med den lidt retro-bistro stemning, som designet formår at udvise samtidig med, at det er helt enkelt og moderne i sit udtryk.

Selv drømmer jeg om en farverig variant – gerne grøn eller rød med stor bue eller skarpt knæk, som jeg tror vil stå fint til de farverige vægge i mit hjem. Lamperne kan købes online her, og så bliver de i Danmark solgt via det seje popup-koncept Studio x Viaduct, der fortiden holder til i hyggelige lokaler i Tullinsgade.

Læs også: Stoleklassiker i flotte kunstnerfarver

Lamps might just become my biggest interior crush, and on top of my list is this design by Belgian duo Muller Van Severen. Love that it is both a retro-bistro-esque and very modern due to the shapes and colours at the same time.

Der findes også varianter, der designet til loftet. Jeg synes, at det er ret cool med en enkelt loftslampe eller to som på billedet nedenunder, men har også ladet mig fortælle, at de ser imponerende ud, når de samles som klynge og derved bliver en slags lysekrone.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFAVORITTEN: TRE BUD PÅ JEANS & T-SHIRT