VELDESIGNET VÆGLAMPE VALERIE OBJECTS

MIT SIMPLE SOMMERLOOK I HVID OG BLÅ

– reklame for Jack & Jones

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Så skøn som sommeren er, lige så kedelig en effekt har den altså på min garderobe. I princippet kan man jo knap holde ud at have andet en T-shirts og shorts på.

Så det her er mit forsøg på lige at tilføje en lille smule ekstra til det simple ret look. En hvid skjorte, der godt må være lidt krøllet som står i let kontrast til sneakers og tennissokker, der tilfører det hele et lidt sporty udtryk.

Jeg glæder mig godt nok til efterår, overtøj, strik, lag og lag. Kom an.

Læs også: Sommerfavoritten – tre bud på jeans og T-shirt

It is still too hot for anything else than shorts and tees – still I tried to spice it up just a bit with a crisp white shirt styled with contrasting sporty kicks and tennis socks. Can’t wait for fall, and layers, and knits and all my beloved outerwear.

SHIRT: Jack & Jones. TEE: Jack & Jones. SHORTS: Jack & Jones.
SUNNIES: Ace & Tate. KICKS: Jack & Jones.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELDESIGNET VÆGLAMPE VALERIE OBJECTS