MIT SIMPLE SOMMERLOOK I HVID OG BLÅ

ØNSKESEDDEL: AUGUST

Det er så rart at have lange bukser på igen.

Den vilde hedebølge er sat på pause, og jeg begynder så småt at genopdage en garderobe, der ikke kun består af shorts og T-shirts. Efter jeg til modeugen fik lov til at låne en smuk silkeskjorte fra All at Sea (billeder er på vej), er jeg blevet nær besat af mærkets lækre, pyjamas-inspirerede silkedesign. Pasformen er virkelig god, mønstrene skiller sig ud på en fed måde, og kvaliteten er helt i top.

Lige nu ville jeg nok kombinere silken med et afslappet look med sporty referencer i sneaks og bukser – selvfølgelig uden at gå ned på gode detaljer som et par pangfarvede solbriller og lidt diskret bling fra danske Hanrej.

Læs også: Ønskeseddel: Juli

Finally, the crazy scandi summer is on hold, which means I am back to normal with long trousers and the rest of my wardrobe. At the moment I am rather obsessed with Danish silk expert All at Sea’s pyjamas-like design i wonderful prints. Perfect for parring it with relaxed joggers and kicks.

SHIRT: All At Sea. SUNNIES: Céline. KICKS: Prada.
TRACKPANT: Balenciaga. NECKLACE: Hanrej. CHAIR: Valerie Objects.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT SIMPLE SOMMERLOOK I HVID OG BLÅ