FARVERIG SOVEVÆRELSES MAKEOVER

INSPIRERENDE HJEM #1

Alle Pinterest-nørder derude ved, at nettet er spækket med et hav af lækre lejligheder og billeder af dem, der giver virkelig er god inspiration til boligindretning. Men hvor skal man starte? Det kan være lidt uoverskueligt.

Selv har jeg fundet ud af, at en sjov måde at få indblik i nye hjem er boligmæglere. Særligt dem, der fokuserer på liebhaverboliger og hjem, der kan noget særligt.

Læs også: En virkelig veldesignet væglampe

Fremover vil jeg dele nogle af dem, som jeg synes er mest inspirerende, unikke eller på anden vis opmærksomhedsvækkende her på bloggen. Først i rækken er en sand perle af et hjem, som ligger lige i Christianshavns smørhul på Strandgade.

Det er især hjemmets unikke leg med farver, designgenstande og kunst, som jeg synes, placerer det i en klasse for sig. Selvfølgelig er det også lejlighedens unikke træk som den skønne stue med hjørnevinduer og den fantastiske indbyggede reol, der har vundet mit hjerte.

Havde jeg 7 mil på kontoen, var det her et godt bud på et fremtidigt hjem. Billederne er lånt fra den super seje liebhavermægler Adam Schnack, og boligen kan du læse mere om HER. Send mig endelig tips til gode mæglere eller andre sider med boliginspiration.

I have decided to share some images of homes that truly inspire me here on the blog. Besides Pinterest and Instagram, I follow a bunch of realtors who specialize in selling unique apartments. Such a great way to get a peek into all sorts of creative homes. Look at this gem of a Copenhagen home. Amazing combination of colour, design and art.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVERIG SOVEVÆRELSES MAKEOVER