INSPIRERENDE HJEM #1

SORT I SORT & RUSKINDSJAKKEN

– Reklame for Jack & Jones –

Efterår er lige med overtøj og efter den længste sommer, jeg nogensinde har oplevet, er det egentlig rart at få lidt varmt tøj på igen og mærke kulden i kinderne. Ruskindsjakken er den perfekte overgangsjakke. Den er kraftig og holder blæsevejret ude, men er samtidig ikke alt for tung og vinter-agtig i sit udtryk.

Der er selvfølgelig mange fede måder at style jakkeklassikeren på, men skal det være helt simpelt over hverdagsdueligt, så er det sorte look et sikkert hit. Jeg er selv glad for at kombinere en afslappet sweatshirt med det pæne udtryk, som ruskindsjakken ellers har. Enkelt og godt. Hele looket er fra Jack & Jones, som efterhånden har fået et stærkt sortiment af cool hverdagsstyles – lige efter min smag.

Læs også: Simpelt sommerlook i hvid og blå

After literally the longest summer I can think of, it feels rather nice to be wearing outerwear again and feel the cold autumn wind in your face. This time of the year, I just love suede jackets, as they are warm but not too heavy and easy to dress casual (like in this look), or festive with a shirt and suit trousers. A true classic.

JACKET: Here. SWEATSHIRT: Here. SUNNIES: Here. PANTS: Here.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRERENDE HJEM #1