SORT I SORT & RUSKINDSJAKKEN

MAKEOVER AF HISTORISK HERRETØJSBUTIK I KBH

– Reklame for Troelstrup

Der er en ny herretøjsdestination i København for alle os, der er tilhængere af et afslappet look med en god balance mellem kvalitet og trends. Eller ny er destinationen egentlig ikke. Det er den traditionsrige tøjbutik Troelstrup, der nok er bedst kendt for jakkesæt, pæne sko og et gedigent look, som har fået en gennemgribende makeover.

Efter renoveringen er der ikke bare lukket mere lys ind i lokalerne, som fordeler sig over fem etager, der er også inviteret nye mærker ind i butikken på Vester Voldgade 5. Særligt stueetagen kan nu bryste sig med at forhandle populære mærker som Calvin Klein, NN07 og Tiger of Sweden (der forresten også har gennemgået et stilmæssigt løft).

Læs også: Farverig makeover af soveværelset

Jeg må selv indrømme, at jeg ikke helt kunne huske, hvornår jeg sidst havde været i butikken – jeg kan godt lide kvalitetstøj, og vidste også, at det er noget som Troelstrup er kendt for. Men jeg vidste ikke, at der er så meget mere end jakkesæt og pæne skjorter at komme efter.

Da jeg så kom forbi Troelstrup, endte jeg med at hive en hel bunke af cool styles med ind i prøverummet. Mine favoritter kom primært fra Tiger of Sweden, Rains, Common Projects og Calvin Klein, og så genopdagede jeg det super lækre danske mærke Pullover, som laver trøjer, longsleeves og tracksuits i det lækreste og pæneste bomuld.

Look på øverste billede: HOODIE: Pullover. JAKKE: Tiger of Sweden. PANTS: Pullover.

Jeg er selv faldet for en af de lækre regnfrakker fra Rains, der er helt optimale til efteråret. Stay tuned for billeder snart. Se hele udvalget online HER.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORT I SORT & RUSKINDSJAKKEN