MAKEOVER AF HISTORISK HERRETØJSBUTIK I KBH

EFTERÅRSØNSKER

Efterårsfarver til efteråret. Groundbreaking? Jaja, jeg ved det godt. Men altså, se lige hvor lækkert det er. Lige nu suger jeg alle de smukke brændte farver til mig og drømmer om et flot miks af grøn, beige, rød og gul – helst i form af lækker strik og tilsat et par behagelige sneakers. Fortæl mig ikke, at du ikke selv ville blive glad i det her look, der lige nu står øverst på min ønskeliste.

Læs også: Inspirerende hjem

Fall colours for fall. Ground breaking? Not really, but it works. Right now I’m obsessed with all the beautiful hues of green, red and yellow, and sure wouldn’t mind biking around the Copenhagen fall in this cosy look.

KNIT: Missoni. SUNNIES: Illesteva. SOCKS: Missoni. RING: Helena Rohner.
TROUSERS: Rag & Bone. JACKET: Les Deux. KICKS: Prada.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEOVER AF HISTORISK HERRETØJSBUTIK I KBH