EFTERÅRSØNSKER

Stærkt efterårslook(s) fundet hos Troelstrup

– Reklame for Troelstrup

Efterår er nok den bedste sæson, når det gælder spændende outfit. Der er både plads til denimjakker og skjorter, rullekraver og huer, frakker og pæn strik. Sæsonens svingende temperaturer giver mulighed for mange lag, der hurtigt kan lægges til eller pilles fra.

Netop dét er godt at huske, når man står foran klædeskabet om morgenen. Jeg tjekker som regel vejrudsigten, fordi det er kedeligt at cykle gennem København uden regnjakke, når det drypper, og så bygger jeg gerne looket op i flere lag. Det er selvfølgelig praktisk, men gør også, at et outfit kan fungere i flere sammenhænge.

En sort rullekrave, pæne chinos og sorte chelseas er et rimeligt godt hverdagslook til arbejdstimerne. Det kan så hurtigt blødes op af f.eks. en hue eller en vest, der giver det hele et mere afslappet udtryk. Og til sidst kan en regnfrakke, som den her fra Rains, tilføre noget helt nyt til udtrykket. Lige som en peacoat ville give looket et mere sømands-inspireret look, hvilket også ville være oplagt til sættet her, som er fra Troelstrup.

Læs også: Traditionsrig herretøjsbutik har fået et stort løft

I love fall as it is all about layers. There are days for shirts and denim as well as cold nights spend in heavy knits and long coats. Just the way I like it. My best tip for the season is really to layer your look in a way that works in different situations and settings throughout the day. Sleek for the office, casual in the afternoon and practical for those rainy (Copenhagen) bike rides.

KNIT: Calvin Klein. BEANIE: NN07. VEST: Barbour. PANTS: NN07. BOOTS: Garment Projects. COAT: Rains.
Foto: Jon Mørck / PortraitDeL’Homme.

 

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSØNSKER