Stærkt efterårslook(s) fundet hos Troelstrup

FYLD HJEMMET MED KRYSTALKLAR LYD

Advertisement

– Reklame for Harman Kardon

Design betyder ret meget
Jeg har fået muligheden for at teste Harman Kardons ‘Citation’-højtaler. Og jeg må starte med at indrømme, at jeg ikke rigtig kendte til serien før – og egentlig heller ikke var speciel fortrolig med Harman Kardon. Jeg blev alligevel ret hurtigt overbevist af det stilrene look, som modellen ‘Citation One’ har. Den er beklædt med et lækkert, lysegråt uldstof fra Kvadrat, og med sine knap 19cm er højtaleren ret nem at placere i alle rum i min lejlighed – det er jeg ret stor fan af. Måske fordi jeg selv er vokset op med kæmpe, klodsede lydanlæg i 90’erne eller måske, fordi jeg bare er til det mere underspillede og enkle udtryk. Mere HER.

Læs også: Inspirerende hjem #1

Men god lyd betyder mest
Udseendet er selvfølgelig en smagssag, så det må være lyden, der bliver afgørende, når det gælder nye højtalere i hjemmet. Jeg er bestemt ikke nogen lyd-aficionado, men jeg har oplevet forskellige setup i andre hjem, så jeg forventer nok, at lydkvaliteten som minimum er klar og fylder rummet godt ud. Her kunne Citation-højtaleren heldigvis leve op til mine forventninger med en blød klang, der både fungerer godt til musik og podcasts, som helt klart er de to slags lyd, jeg afspiller mest derhjemme.

Kast dig ud i stemmestyring
Det mest innovative ved den her slags nye højtaler er helt klart stemmestyringen, der gør det muligt at bruge højtalerne uden apps, fjernbetjeninger, knapper osv. Harman Kardons Citation-højtalere er udstyret med en indbygget Google Assistant. Den gør det muligt at skifte sange, skrue op og ned for lydniveau og spørge den om alt det, man kan finde på Google – basically. Ind til videre har jeg mest brugt det til musikstyring. Det kræver nok lidt tilvending at bruge de andre funktioner – men jeg kunne sagtens forestille mig, at det en dag bliver helt naturligt for mig, at styre lys og andre ting i hjemmet via en stemmestyret højtaler.

Læs også: Mine bedste efterårslook

Fordel højtalere i hele hjemmet
Og til alle dem, der går og overvejer, hvordan hjemmet skal indrettes med lyd eller rettere sagt højtalere, så kan jeg helt klart anbefale at tænke i multirum-setup. Det er simpelthen en lækker oplevelse at bevæge sig på tværs af rum uden, at lyden bliver afbrudt eller svær at høre. Harman Kardon har i deres ‘Citation’-serie en hel række forskellige størrelser af højtalere, der egner sig til forskellige rum, tv-setup osv. Nu bor jeg i en klassisk københavner-lejlighed med tre værelser og en rimelig størrelse rum, og her er det helt tilstrækkeligt at udstyre hvert rum med den mindste størrelse højtaler, ‘Citation One’. Men det er klart, at hvis man er tv-nørd, så giver det helt sikkert lidt ekstra, at tænke i et skræddersyet setup.

Læs mere om Harman Kardon og Citation-højtalerne HER.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærkt efterårslook(s) fundet hos Troelstrup