ØNSKELISTE & UDSALG

DET PERFEKTE HVERDAGSLOOK

Reklame for Jack & Jones

Dem har jer, der følger med på min Instagram har måske allerede set det her enkle Jack & Jones-look. Men det fortjener altså også lidt eksponering her på bloggen. Det perfekte hverdagslook er måske lidt af en underdog, når det gælder smart tøj på Instagram og diverse blogs, men det er jo faktisk sådan, at man (eller i hvert fald jeg selv) render rundet det meste af tiden.

Læs også: Klassiker: Den sorte ruskindsjakke

I virkeligheden er det “bare” et jeans og T-shirt look, bare med få, afgørende justeringer. Jeg kan godt lide at have t-shirten i bukserne. Det synes jeg skaber en lidt pænere silhuet. Og så kan jeg anbefale at bryde looket med en skjortejakke, blazer eller strik. Enkelt og godt.

Sometimes simple does the trick. At least this everyday outfit from at Jack & Jones deserves another shout. Jeans and tees is just always a winning combo.

JEANS: Jack & Jones. TEE: Jack & Jones. SHIRT JACKET: Jack & Jones. SNEAKERS: Jack & Jones.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØNSKELISTE & UDSALG