FYLD HJEMMET MED KRYSTALKLAR LYD

ØNSKELISTE & UDSALG

Der er mange ting på ønskelisten, men ikke mange penge på kontoren. Hurra for udsalg! Lige nu får jeg brugt lidt for meget tid på at browse diverse webshops, der er begyndt at skrue priserne ned på nogle ret seje sager. Jeg drømmer mest om et outfit a la det her, der stort set kun består af udsalgsfund.

Læs også: Efterårets stærkeste look

Særligt den lyseblå jakke og den røde zip-sweater har jeg et godt øje til – nok fordi det er nogle ret kraftige pangfarver; uden at de dominerer for meget. Jeg ville style dem præcis som på billedet her. Halskæden over trøjen, slanke bukser og afslappede sneakers.

So many wishes, yet so little money. Sale season is a blessing and a curse at the same time. I will try to restrain myself and not shop more than one or two items. However, if could, I would bag this entire look in a heartbeat. Colour pops, simple silhuette, refined and relaxed. What’s not to like?!

SOCKS: Calvin Klein. HAT: Calvin Klein. PANTS: Prada.
SNEAKERS: Prada. KNIT: Acne. JACKET: Sacai. NECKLACE: Hanrej.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYLD HJEMMET MED KRYSTALKLAR LYD