DET PERFEKTE HVERDAGSLOOK

TRENDFARVE: ORANGE

Reklame for Jack & Jones

Med årene er jeg begyndt at gå meget mere med farver end jeg gjorde for 8-10 år siden. Men der skal stadig en del til, før jeg skruer mig ned i noget, der virkelig vækker opmærksomhed. Derfor er det altid optur, når et farvestrålende stykke tøj bliver en garderobefavorit. Og det er bestemt tilfældet med den orange rullekrave her.

Læs også: Januar ønskeliste og udsalg

Den er fra Jack & Jones, præcis som resten af det her look, og er helt perfekt til at samle et look og tiltrække opmærksomhed uden at fylde for meget. Det gode være rullekravelooket er, at det fungerer både alene tilsat jakkesætbukser eller jeans, men at det også kan være del af vinterlook med mange lag – f.eks. stylet under en skjortejakke eller under en skjorte. Prøv det.

Even though I have started wearing more colors over the years, shopping something really colorful still doesn’t happen that often. So of course I have to share when I stumble across something really cool, like this bright orange turtleneck. Perfect for a layers look underneath a shirt or worn with simple jeans or suit trousers.

TURTLENECK: Jack & Jones. JACKET: Jack & Jones. PANTS: Jack & Jones.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE HVERDAGSLOOK