TRENDFARVE: ORANGE

FORÅR I FARVERIGT RUSKIND

– Reklame for Jack & Jones

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: ruskind er et sikkert forårshit. Jeg har i mange år tyet til denne lidt lettere version af læderjakken som et perfekt stykke forårsovertøj. Og mens den i tidligere år helst skulle være beige, er jeg begyndt at åbne op få flere farver på jakkefronten.

Læs også: Det perfekte hverdagslook

Ude i butikkerne findes faktisk et hav af varianter i alt fra gul til lyseblå – men hvis det ikke skal være helt så spraglet, men alligevel skille sig ud, så synes jeg, at den her lækre mosgrønne jakke fra Jack & Jones er en sikker vinder.

Den har et ret klassisk snit, der står skarpt til pæne bukser som på billedet ovenover, men den er altså også rigtig cool til et par jeans og en hvid T-shirt, som på billedet nedenunder. Up to you. Find jakken i flere versioner HER. Resten af looket er også fra Jack & Jones, og I kan gå på opdagelse HER.

JACKET: Jack & Jones. TEE: Jack & Jones. TROUSERS: Jack & Jones.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENDFARVE: ORANGE